Zakelijk

Als ondernemer wil je dat jouw bedrijf representatief voor de dag komt. FlexMade kan dit verzorgen met diverse producten. Denk bijvoorbeeld aan duidelijke autoreclame, in diverse vormen, op jouw bedrijfswagen. Van contour gesneden letters tot full colour stickers. Ook met kleding en textiel voorzien van jouw logo kun je jouw bedrijf niet missen!

Verstuur je vaak pakketjes en enveloppen dan mogen nette sluitzegels met jouw logo erop niet ontbreken. Sluitzegels is een algemene benaming voor kleine stickers, deze kunnen bijvoorbeeld ook onderop je producten. Voor relatiegeschenken ben je bij ons aan het juiste adres, denk aan keycords met je url of mooie glazen met jouw bedrijfslogo.

Staat wat jij zoekt voor je bedrijf er niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een speciale aanvraag! Dit kan via de mail: info@flexmade.nl of via ons contactformulier.

Op onze Portfolio pagina kun je een kijkje nemen om te zien wat we al gemaakt hebben. Zowel de zakelijke als de particuliere opdrachten kun je hier terugvinden.

FlexMade is begonnen in de winter van 2017. In eerste instantie alleen als webshop voor particulieren. Doordat er steeds meer vraag kwam naar bedrukte kleding voor gilde's en verenigingen en ook naar autobelettering, zijn we uit gaan breiden naar de zakelijke kant. Soms een ontzettende uitdaging maar die gaan wij niet uit de weg!

© 2018 - 2021 FlexMade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel