per pagina
per pagina

Waxmelts

Waxmelts zijn geurende blokjes was die in een waxbrander/-houder gebruikt worden. Door de hitte van het theelichtje in de brander smelt de waxmelt en komt er een heerlijke geur vrij gedurende 2 tot 8 uur.

Onze waxmelts worden gemaakt van 100% ecologische sojawas met geurolie en kleurstof.

Door het maken van de waxmelts met sojawas zal deze minder walmen en wordt de geur beter verspreid door de ruimte. De geursterkte en de duur dat de geur vrijkomt is afhankelijk van de volgende factoren:

  • De concentratie geurstof in de waxmelt bepaalt heel erg de geurintensiteit.
  • Het type theelicht wat gebruikt wordt kan van invloed zijn op de geurintensiteit. Een 4 uurs theelicht geeft meer warmte af dan een 6 of 8 uurs theelicht, en daardoor zal de geurstof eerder verdampen, waardoor de geur intenser wordt.
  • De ruimte tussen de vlam van het theelicht en de onderkant van het smeltcupje is van invloed op de duur van de waxmelts. Hoe hoger deze afstand is hoe langer de geurintensiteit zal zijn.

We hebben diverse geuren in ons assortiment: Amaretto - Appelstrudel - Aqua Men - Arabian Spice - August - Bath Time - Bubblegum - Christmas Spice - Citronella - Citrus Explosie - Coco/Vanilla - Crisp Apple Candy - Fresh raisin Bread - Fresh Unstoppables - Gezouten Caramel - Kamille/Vanille - Kamille - Kaneel - Kruidnagel - Lavendel - Pepernoten - Pineapple/Coco - Pink Champagne - Rozen Jam - Sakura - Sweather Weather - Tulpen uit Amsterdam - Whisky - Winter Spice

De waxmelts kunnen per stuk, per 10 stuks of per 15 stuks besteld worden. Ook hebben we een combinatie van thee, via Thee van Isa, met een heerlijke bijbehorende waxmeltgeur voor jullie klaar staan. En uiteraard verkopen we ook waxmeltbrander/-houders.

Mis je iets in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, we zullen dan kijken of we dit toe kunnen voegen aan ons assortiment.

 

© 2018 - 2021 FlexMade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel